Magiske smil & hudkremer


make-up, moteoverførti, personligstil, stil / fredag, november 15th, 2019

[annonse]

Elsk deg selv, sier de. Men hva betyr egentlig det? De ordene er som regel mye enklere å servere til andre enn til seg selv. Så hva om du startet der? Hva om du klarte å være like raus og overbærende med seg selv, som du ville være med en kjær venninne? Med støvet i krokene, de ekstra kiloene, eller barna som bare ikke vil gjøre som du sier? Ville ikke venninnen din si at huset ditt ser hyggelig ut, at kiloene er trivselskilo og at de barna ikke er et øyeblikk verre enn hennes? Jeg vet av erfaring at det er lettere å si slikt til andre enn seg selv. Men man kan trene opp sin egen indre tale til å bli hyggeligere. Det synes jeg er verdt en treningsøkt eller ti. Det holder nemlig lenge med alle bekymringene.

Men hva om linjene i ansiktet i det aller minst ikke var en av dem? Hva om det fantes produkter som strammer opp der det henger, og glatter ut der rynken er i ferd med å ta over? Jeg har vært så heldig å få prøve ut den ny serien «Juvenance Epigen» fra Juvena, og kan fortelle deg at da er det denne du skal prøve! Serien inneholder aktive ingredienser som havtornsekstrakt og ferskvannsalge, som begge bidrar til å redesigne og stimulere huden din til å stramme seg opp.

Juvenance Epigen, Lifting anti-wrinkle day cream & Lifting anti-wrinkle night cream.
Serien gir ikke bare imponerende resultater, den er i tillegg utrolig vakker!

Måten jeg har sett dette skje med min hud er følgende: Etter ca 3 ukers bruk er huden min merkbart glattere å ta på, noen linjer som var i ferd med å «sette seg» på venstre del av pannen er nå tydelig mindre fremtredende, og sist – men avgjort ikke minst – det særdeles lite velkomne draget under haken har strammet seg opp. Huden min er forøvrig sensitiv og tørr og blir merkbart aktivert av produktene, for dette er potente saker! Jeg starter derfor dagen med en dusj og dernest påsmøring av serum og krem. Dernest lar jeg huden hvile under frokost, før jeg sminker meg lett. Så gjør jeg samme rutine, i revers, på kvelden.

Små, magiske dråper i, «Juvenance Epigen», Lifting anti-wrinkle serum.

Syretesten på disse resultatene fikk jeg på søndag. Da hadde jeg både gått sent til sengs og drukket mer enn litt vin, natten før. Allikevel, med rutinen over, så så jeg, med hånden på hjertet, forbausende frisk og opplagt ut, da jeg var klar for å møte dagen. Ampullene 3D Line Filler Serum jeg brukte som en kur, i en uke, og askepott-masken «Express firming & smoothing bio-fleece mask» jeg la kvelden før, må nok få dele litt av glansen til Juvenance Epigen serien, men det er dog den siste jeg har holdt på med lengst.

Så vil jeg allikevel legge til til slutt, at et glattere ansikt ikke slukker alle sorger. Et smilende ansikt er tross alt fremdeles det beste du kan ikle deg. Og da gjelder det å elske seg selv, for ellers er det ikke alltid enkelt å by på et smil. For, visste du at et smil til syvende og sist er det beste råd også mot rynker? Om du ikke bruker ansiktsmusklene dine tilstrekkelig, f.eks til et smil, faller de nemlig lettere sammen og drar seg nedover.

Uansett hvilken krem du velger: smilet ditt er det vakreste du har.

Så da tenker jeg at jeg avslutter med følgende forslag: Miks like deler egenkjærlighet og generøse smil, og rør til slutt inn en dose Epigen Juvenance, fra Juvena, så skal du se du får resultater.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *