4 garderobetriks for en fargerik hverdag.


hverdagsantrekk, mote, moteoverførti, personligstil, vår, vinter / torsdag, januar 31st, 2019

Jeg har en del hvite skjorter/bluser i skapet. Men det er spesielt én med en liten krage, jeg bruker mye. Den er så grei å style med forskjellige antrekk og kan brukes sammen med flere plagg jeg ellers må la henge, fordi de blir for kalde nå på vinteren. Da jeg kneppet den på meg her forleden,  fikk jeg en idé til å skrive om nettopp det: 5 måter å bruke den hvite skjorten. Men så slo det meg, det gjør jo alle! I likhet med tips om hvordan man styler jeansen eller den svarte dressjakken. Jeg velger å tro at dere, leserne mine, følger meg nettopp fordi jeg ikke holder på å resirkulere slike ideer.

Jeg tenkte derfor å vise deg hvordan jeg matcher plagg med litt større personlighet i stedet. Mitt viktigste poeng med denne artikkelen er nemlig å inspirere deg til å ta i bruk plaggene du allerede har garderoben din, som er deg og gir deg personlighet. Da kan det kanskje være fint å vite at til tross for at jeg selv nå lever av å være moteinspirator, slett ikke bytter ut garderobe min hver sesong. Det ville rett og slett vært pinlig. Under finner du derfor eksempler på hvordan jeg styler min garderobe og hvordan du kan bruke akkurat de samme triksene.

Favoritt genseren

Ull, en sikker vinner!

Denne ullgenseren er mitt eget design. Det skulle derfor bare mangel at den er én av mine favoritter. Den har både riktig farge, materiale og volum – m.a.o. et skikkelig Kinderegg. Selv har du sikkert en annen farge du bare elsker og kanskje også en annen form du foretrekker. Bruk litt tid på å finne frem til den rette og forsøk å finne frem til en i ren ull. Da vil den passe til det meste, holde deg varm i all slags vær og heller ikke nuppe i særlig grad. Perfekt!

En dress som passer din fasong

En dress er alltid en god ide!

Min grønne favoritt er kjøpt tilbake i sommer 2017. Og for et varp den var! I tillegg til at jeg elsker fargen, passer både jakken og buksen min fasong perfekt. Det poenget er avgjørende for at et plagg skal bli en vinner i klesskapet ditt. Derfor kan du m.a.o godt investere litt ekstra her. Våg allikevel å gå for en annen farge enn svart eller navy. Om du gjør det, er jeg ganske sikker på at du raskt vil glede deg over alle antrekkene du kan få ut av den

Skjørt med personlighet

Bytt ut jeansen med et skjørt!

Det er et idiotsikkert valg å gå for jeans i Norge. Det er skrevet kilometersvis med spalter om hvordan du kan style den fra hverdags-avslappet til festfin. Derfor vil jeg heller trekke frem et skjørt. Med personlighet. Det er nemlig en vanlig misforståelse å tenke at et plagg må være så nøytralt som mulig for å kunne brukes til mye. Bildene under beviser det motsatte. Jeg styler skjørtet mitt med både nettigstrømper, og fargerike tights, mens svarte strømper vel ennå ikke har vært tatt i bruk. Det er fordi at farger inviterer til andre farger. Prøv deg frem til dine egne fargekombinasjoner, og se hvor glad du blir

Ull-kåpe i favorittfargen

En kåpe i fargen du liker best blir du aldri lei av

Denne kåpen er snart 15 år gammel. Men fordi den er i ull, sitter som et skudd og er i en saftig rødfarge, henger den fremdeles i skapet mitt. Jeg bruker den slett ikke til alt, men allikevel til overraskende mye, om man tar alderen og den kraftige fargen i betraktning. Detaljene, som Peter-pan kragen og det høye livet gjør den ganske tidløs i stilen. Det er ikke nødvendigvis et poeng jeg alltid vil ta hensyn til, men det er ikke til å komme fra om man vil at et plagg skal ha lang levetid. Sammensetningen din i antrekket forøvrig avgjør om plagget oppleves nåtidig eller litt støvete.

Send meg gjerne bilder av deg i dine favoritt-kombinasjoner. Om du sender dem til hild@hilddesign, eller tagger meg på Instagram med hastag «favorittkombinasjonen» så blir det kanskje nettopp deg jeg viser frem på min nye, planlagte søndagskarusell på Instagram.

God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *