Alt i ett artiststyling


mote, personlig styling, personligstil, stil, vår / onsdag, april 24th, 2019

En artists viktigste valuta er sceneutstråling. Men hva er egentlig det? Det er summen av stemme, kroppsspråk – og utseende. Når alle disse faktorene klinger sammen oppnår man gjerne det man tenker på som charisma. Noen vil hevde at den ikke kan læres, men kommer innefra. Jeg vil påstå at man kan hjelpe den frem, ikke minst med riktig styling og make-up. For når du føler deg på ditt beste, slapper du også av og kan konsentrere deg fullt og helt om oppgaven din.

Men det er jo ikke gitt at du umiddelbart vet hvilken look som er deg, hvordan make-up ‘en bør legges eller hva du skal fremheve. Her kommer jeg inn i bildet. Jeg kan hjelpe deg med alle steg på veien frem mot den proffe, selvsikre looken du ønsker deg, enten det er til en sceneopptreden eller en fotoshoot, lik den under.

Artist, Hege Hunsager Andresen. Styling, hår og make-up: Fineforforty. Foto: Nico Andresen Bergère
Artist, Hege Hunsager Andresen. Styling, hår og make-up: Fineforforty. Foto: Nico Andresen Bergère
Artist, Hege Hunsager Andresen. Styling, hår og make-up: Fineforforty. Foto: Nico Andresen Bergère

Her har funnet klær til Hege, stylet antrekket, i tillegg til å gjøre make-up og hår. Jeg drar også gjerne på location, sånn som dere ser eksempel på her. Slik jeg ser Hege, bestemte jeg meg for å fokusere på tre ting

  • Det uformelle og litt tøffe i henne
  • Hennes flotte figur
  • Naturlig make-up, med fokus på øyne

Det blåste friskt akkurat denne dagen, så håret hennes gjorde litt som det selv ville. Vi var imidlertid begge enige om at det på uventet vis gav henne nettopp det uformelle vi var på jakt etter. Hos deg vil det være andre ting vi skal fremheve. Jeg har lang erfaring med personlige farger, kroppsanalyse, personlig shopping og make-up, samtidig som mitt aller viktigste fokus ville være å finne frem til hva som er akkurat din X-faktor.

Høres dette interessant ut, finner du kontakt info her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *