Bestevennveska Moo


mote, moteoverførti, personlig styling, personligstil, stil, tilbehør / onsdag, juni 5th, 2019

[annonse]
Det er morgen, du er litt sent ute og alt som står mellom deg og å rekke jobben, er at du finner alt du skal ha med deg. Lynraskt. Mobilen og briller ligger ett sted, nøkler et annet og leppepomaden og annet stæsj tør du ikke en gang tenke på. Jeg tror jeg nøyer meg med å si at jeg har hatt mange slike morgener. Sånn går det gjerne om man skal flytte alt det viktigtse fra veske til veske….

Samme damer, samme vesker. Litt bedre kontroll på smilet

Med én foretrukket variant er du spart alt slikt Jeg er derfor stolt og glad for å kunne fortelle at jeg har inngått et samarbeid med veskemerket MOO. Ikke bare er merket helnorsk, med en nydelig, norsk designer i førersetet, Karianne laget nettopp vesken du trenger for å unngår stress-scenariet over.

Karianne med aller nyeste tilskudd til MOO familien: Dolce Cow, i light dusty pink

Kariannes designfilosofi er at design og funksjon skal integreres på en slik måte at du får et vakkert og praktisk produkt, som du kan få et langt vennskapsforhold til. Hun sørger for dette både igjennom design, Italiensk håndverk og ikke minst nøye utvalgt skinn, som gjør at veskene hennes bare blir vakrere med tiden.

Dolce Tote bag i konjak farget skinn, samt Carrier Fix sminkepung
Carrier Sister, og Carrier Sweety, samt sminkepung
DNA Cow I forskjellige fargeutgaver

Det var ingen enkel sak å velge én av disse veskene. Her er det flust av gode argumenter for hvert enkelt design. Men valget falt tilslutt på denne nydelige saken, i dyp blå, men «håndtak», skulderrem og vakkert lær. Jeg har ønsket meg en blå veske lenge, og denne rommer i tillegg alt fra kamera, mobil, briller og alt annet jeg måtte ha behov for å ta med meg.

Min egen hverdagsvenn, Carrier Sister, i deilig blå utgave

Om jeg nå bare an være organisert nok til å samle alt her, skulle morgenene heretter være reddet.

Finn hele sortimentet til MOO på https://www.moo.no

Kos deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *