Bilder fra en dagdrøm


design, hverdagsantrekk, mote, moteoverførti, personligstil, stil, vår / tirsdag, mai 8th, 2018

Det er ikke ofte at drøm matcher virkelighet. På slike dager finner livet sin egen rytme, pulsen faller og man lever igjennom sansene. Søndag var en slik dag.

Jeg hadde sett værvarselet flere dager før og visste at jeg ønsket noe spesielt ut av dagen. Etter en langsom brunch satte vi nesen mot Frognerparken, gress, vann og blomster. Vi slo oss ned i nærheten av den lille innsjøen sentralt i parken, og lot roen rundt omslutte oss. Til vår, og veslejentas fryd fikk vi være vitne til en rugende svane et stykke ut på vannet. Hun hadde bygget rede på en flytende brygge (som nok var spesielabygget for formålet), og lå rolig og passet eggene sine.

Det var utvilsomt dagen for en romantisk kjole. Det var allikevel et lite bitt i luften, så det føltes godt med en lett skjorte under. Mønstermix er gøy, men synes du det er skummelt er det en god idé å begynne med farger som matcher. Her har fargene i de to plaggene så mye til felles, at stripene i skjorten kun gir den søte kjolen et litt strammere preg. Akkurat passe for en vårlig søndag.

Uken er godt i gang, men solen er fremdeles hjertelig tilstede, så da holder søndagsfølelsen heldigvis litt lenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *