Desemberfavoriter


fest, festantrekk, jul, mote, moteoverførti, party, personligstil, stil, tilbehør / mandag, desember 2nd, 2019

Desember! Tiden da kalenderen fylles, til nær bristepunktet, med sosiale- og feststemte aktiviteter. I denne forbindelse er det vel en, mildest talt, dårlig skjult hemmelighet at jeg elsker å pynte meg. Og siden jeg attpå til kaller meg Moteinspirator, måtte jeg nesten by på litt feststemt inspirasjon, før høytiden. Under finner du en miks av rimelig, dyrere og hjemmesydd. Jeg håper du liker det!

Til en helrød, blondekjole er det kanskje ikke åpenbart å dra på med enda mer rødt, men jeg synes nettopp røde, heldekkende, strømper toner ned det sexy-preget til kjolen. Og åpne sko med strømper?! Selvfølgelig kan du det.
More-is-more er akkurat passe i julen. Jeg har derfor tatt på både iøyenfallende øredobber og røde lepper. Kan jeg, kan du! Kjole og tight fra HM, øredobber fra Miss Mathiesen.
Strømper er stort denne sesongen. Jeg synes forøvrig alltid de er aktuelle, men det er en annen sak. Når beina synes ekstra, som her, kan du leke deg med mønsteret du liker best. Og så gjelder det samme som over: antrekket blir mindre avkledd på denne måten. Antrekk: Zara. Tights: Lindex, Hårbånd: Åse Strand, Øredobber, Frøken Dianas Salonger
[I samarbeid med Åse Strand] I disse hårbåndtider er det gøy å vise frem norsk design. Åse Strand lager både hatter og bånd som dette. Perfekt til et svart/hvitt antrekk som dette, synes jeg. Øredobber er ganske nye faboritter, fra Frøken Dianas salonger.
Julebord på jobben? Du trenger ikke alltid kjole. Et bukseantrekk kan bli vel så spennende, om du velger en litt uvanlig bukse, og glitter-belte. Bukse: Normakamali , Belte og øredobber: Zara
Denne sesongen skulle «alle» ha paljettbukser. Da vil ikke jeg ha det… Disse i striper passer meg bedre. De synes, bevares, men de strør ikke rundt seg et lag med mikroplast, og så kan de brukes hele året. Også med mannen min sin skjorte.
[samarbeid med Undorn] Til selve julaften er det mye som skal stemme. Kjolen skal ha det riktige høytidspreget, samtidig som den skal ha et lite snev av kos. Og så må den sitte godt. Denne kjolen fra Undorn har alt dette.
Jeg er ingen motstander av bare ben altså, men jeg synes også denne kjolen blir litt mer faaashun’ med fargede strømper til. Gull-tilbehør sørger allikevel for et definitivt festpreg. Øredobber fra Zara, strømpebukser: Falke
Svart er en festklassiker, som man ikke kommer utenom. I år har jeg derfor sydd et feststemt skjørt som passer til det meste. Det er laget i florlett bomull – ikke polyesterchiffong – og passer derfor like godt hele året. Midtvinters bruker jeg strømper under. Til sommeren skal det testes med bare ben.
Med datters topp (body faktisk) og et elsket belte, er skørtet klar for dans.

Takk til Grethe og Mattias Lindstedt for lån av leilighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *