En barokk høst


fashionoverforty, FW18, høst, hverdagsantrekk, mote, moteoverførti, orange, PERSONAL STYLE, personligstil, vinter / mandag, september 17th, 2018

Vi er bare dager unna høstjevndøgn. Tiden hvor dag og natt er like lange, hvor det dufter epler og våt jord over landet og løvet slår ut i full blomst. Det er så vakkert og så vemodig at det av og til føles som om jeg går litt med hjertet på jakkeslaget. Andre ville kanskje bare kalle det å bli inspirert..

Botanisk hage i Oslo er verdt turen, uansett årstid, men om man ønsker å finne høstfargene på blomster i tillegg, er stedet ganske enkelt perfekt.


Det er det liten tvil om at designerne bak Limitied Edition Decor også var blir inspirert av sesongen. Sporene etter høsten er åpenbar i kolleksjonen deres. Men i tillegg til høsten var også barokkens store stilleben-kunstnere kilde til inspirasjon. I denne sammenheng er det gøy å trekke frem min egen mamma, www.karihunsager.no, som for en tid tilbake også lot seg inpirere av denne epoken. Under ser du noen av verkene hun laget, som er tolkninger av nettopp denne perioden. Er de ikke flotte?


Med alt dette som bakteppe skjønner dere sikkert at jeg satt ekstra pris på å bli bedt om å være ambassadør for Kapp Ahl.  Å sette sammen antrekk fra denne kolleksjonen var en sann glede!


Jeg vet ikke om ditt forhold til høsten er like pasjonert som meg. Kanskje du er av typen som bare lengter tilbake til sommervarmen? Da foreslår jeg en tur til et galleri i stedet. Der kan du oppsøke kunst som, om ikke annet, varmer hjertet ditt, det være seg med barokk inspirasjon – eller ei.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *