En fransk sommer


festantrekk, hverdagsantrekk, mote, moteoverførti, personlig styling, personligstil, sommer, stil / mandag, juli 29th, 2019

Hei, alle sammen! Det er en liten evighet siden dere har hørt livstegn fra meg. Jeg beklager! Saken er ganske enkelt at jeg trengte ferie. Og ferie har jeg hatt, i vårt nordvestlige, franske paradis, Normandie. Hadde ikke nattesøvnen blitt så ofte avbrutt av dette og hint (ikke akkurat en høydare på ferie) hadde nok livstegnet fulgt tidligere, så jeg håper dere har meg unnskyldt.

For de av dere som følger meg på Instagram, er ikke billedkavalkaden under ny. Men ettersom det er mange av dere som fremdeles kun orienterer dere her inne, så gir jeg dere disse bildene. Sommeren er fremdeles i fullt flor, så om det er noen gang du kan tørre å eksperimentere mer med farger og mønstre, er det akkurat nå.

Kjole og sko fra Zara. Stråhatt: gammel og fransk
Topp, bukser og sandaler: Zara. stråhatt: som før. Belte: secondhand
Jakke og sko: zara. Topp: eldgammel HM. Skjørt: COS. Veske: Tory Burch
Bikini: Lindex

 

Bluse og sko: Zara. Shorts: HM. Veske: Tory Burch
Jumpsuit: Manillusion
Kjole: HM. Sko og øredobber: Zara
Bukse og jakke: Zara. Topp: secondhand. Veske: MOO. Smykke: By Marlene Birger

 

Og du: det er fremdeles salg! Er du riktig heldig finner du noe av det jeg har på meg over nettopp der. Øvrige tips til hvordan tenke når du handler finner du i min artikkel fra i fjor, her. Selve tipsene er nesten like aktuelle i år.

Fortsatt GOD SOMMER!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *