Én kjole, 5 antrekk!


Christmas, jul, mote, moteoverførti, party, personligstil, stil, tilbehør, vinter / torsdag, november 7th, 2019

Den Lille sorte er en klassiker og dermed en sikker investering, om du ønsker deg en kjole for de mange anledninger. I fjor, på denne tiden, skrev jeg en artikkel om den (finn den her), og hvilke norske varianter jeg anbefalte da. I år vil jeg inspirere deg til hvordan du kan strekke bruken av nettopp denne til å fylle hele julebord- og julehøytiden, om du vil.

Den lille sorte
Denne kjolen er 10 år gammel. Den er like aktuell nå, grunnet god passform og smarte draperinger. Den er utgangspunktet for alle antrekkene under
Med bling nok til en Nyttårsaften. Beltet er nytt (du finner det på Zara), ellers er alt annet glitrende gammelt og velbrukt
Glitter & glam? Ja takk!

Her har jeg funnet frem alt som blinker i skapet mitt, og satt det sammen til et fetsstemt antrekk, for de store anledninger. Selv liker jeg glitter og glam til julebord eller nyttårsfesten, men jeg går heller ikke av veien for litt hverdagsglitter, om jeg føler meg i form til det.

Gult er kult hele året rundt, også til en stroppe- og sesongløs kjole
En dash fornuft (ulltrøye), og en klype pynt.

Med en gul høyhalser og blazer er kjolen tonet ned til julelunchen på kontoret, eller til et viktig jobbmøte. Om du ikke liker gult, så bruk den fargen som får nettopp deg til å skinne.

Alt – også Den Lille Sorte – blir feststemt med en festfin hårbøyle
Det blir nesten ikke mer jul, enn dette. Hårbøyle fra Zuzanna G brandstore.

[reklame] med en «krone» à la denne fra Zuzanna G, og øredobber i samme stil, har du nok en variant til de gangene du ønsker å være ekstra fin.

På Villa Paradiso, på Grünerløkka, finner du italiensk feststemning, året rundt.
Fortsatt samme kjole, med denne gangen er den brukt som et skjørt
Litt pyntet, og litt lunt, på samme tid

En smal, svart kjole som denne kan utmerket brukes som skjørt. En hvilken som helst strikkejakke – eller genser for den saks skyld – kan brukes over, og toner dermed ned kjole- og festpreget. På denne måten er du kledd for veninnekaffe eller juleshopping.

Espressoen på Tim Wenedbos cafè, er simplethen best på Løkka.
Se hva jeg fant! Det er slikt som gjerne skjer om man kler seg litt opp. Folk blir nysgjerrige. Også japanske marinegaster.

Sist, men ikke minst, kan man gjøre kjolen tekkelig, men festfin. med svarte strømper og en kneppet skjorte eller bluse. Selv ville jeg valgt denne varianten til familieselskapet, eller eventuelt også til et annet viktig arrangement på jobben.

Lykke til med kjolen din, jeg håper du ble inspirert til å finne dine egne, nye varianter!

Fotograf: Irene Utgård Jakobsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *