En vårlig skjønnhetslansering


mote, stil, vår / fredag, april 13th, 2018

Det er ikke hver dag en ny make-up- og hudpleie-serie lanseres. Enda sjeldnere er det vel at det står et helnorsk team bak. Med nettopp det var tilfellet i går. Jeg har kjent Stephan Ulvund Øien i en årrekke, og det har vært en fornøyelse å følge hans vei fra make-up artist til colorist og nå til slutt som en av drivkraftene bak en slik lansering.

Gründeren og teamet forøvrig har skyhøye ambisjoner og overbeviste med sine presentasjoner og produkter. Stephan hadde en stor fanskare i salen, og det med god grunn, mens hans kollega, produktansvarlige Camilla Tran, både var faglig dyktig og en fryd for øyet. Det skader ikke når man skal fronte et skjønnhetsmerke!

Lanseringen fant sted på Ballroom sentralt i Oslo, hvor man hadde lagt mye jobb i både den visuelle presentasjonen og bevertning til de inviterte.

Forøvrig var lanseringen lagt til på en vårdag, hvor varmen omsider hadde snudd godsiden til. Det var derfor med dårlig skjult glede jeg kunne hente frem et antrekk som virkelig føltes som vår.

Kjolen er designet helt tilbake i 2011, fra den gang jeg var designer i Green Square. Den er i kashmir og ble designet for å kunne tåle noen motesvingninger. Sammen med buksene, med god vidde nederst, fikk den en liten oppdatering. Second-hand frakken faller snart fra hverandre (på innsiden), men jeg elsker den så høyt at den får henge med en stund til.

 

En liten dæsj gult på beina og litt glam i øret, så var et vårlig kveldsantrekk på plass.

For mer ytterligere info viser jeg til www.amberly.no., og legger for ordens skyld til at innlegget ikke er sponset. Jeg er oppriktig imponert over Stephan og Amberlys produkter, og ville gjerne dele det med dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *