Et idiotsikkert valg


fest, festantrekk, mote, moteoverførti, party, personligstil, stil / mandag, desember 11th, 2017

I de fleste tilfeller er jeg en stor forkjemper for farger. En hver som har lest bloggen vet det. Men av og til velger jeg allikevel svart eller hvitt – eller begge deler – til en formell anledning

Vi skulle feire en venninnes 60-årsdag og jeg ville a) ikke risikere å overskygge vertinnen med et sprakende fargevalg b) være aldeles komfortabel. Til det formålet er dette antrekket perfekt. Skjørtet har nydelige broderi, lisse og perle-detaljer OG er komfortabelt, siden det har masse stretch. Skjorten stryker langs kroppen, sammen med skjerfet. Jeg er ikke så flink til å la komfort komme først når jeg kjøper plagg til fest, men jeg er ganske sikker på at jeg ikke trenger å overbevise deg om at det er verdt å lete litt for å finne det

Å legge en sotet øyemake-up, midt på en strålende søndag, føltes ganske rart, men siden jeg var ekstra nøye med å jevne ut konturene tror jeg det fungerte.

Siste krone på verket, med naken neglelakk og fravær av leppestift, dempet festlooken til å passe til ettermiddagsfesten jeg skulle på. Vanligvis ville jeg si at en kvinne i min alder alltid ser bedre ut med et lite strøk med farge på leppene, men noen ganger må man faktisk bryte sine gene regler. Litt skimmer på amor-linjen og litt fuktighet var alt jeg brukte denne gangen. Finn ut hva som stemmer for deg

Jeg trenger ikke fortelle deg at, om du prøver å finne et tilsvarende antrekk burde ikke det være vanskelig. Svarte blyantskjørt og hvite skjorter er evige baseplagg i en garderobe. Derfor råder jeg deg til å finne frem til gode kvaliteter og fine detaljer i disse plaggene. De kan få et langt liv i din garderobe, og gi deg mye glede, så bruk litt ekstra på dem <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *