Fordi påsken skal feires!


design, DIY, fest, festantrekk, mote, moteoverførti, party, personligstil, stil, vår / tirsdag, mars 27th, 2018

Gi meg en høytid å se frem til, med god mat, venner og grunn til å pynte huset og meg selv, og jeg blir som en liten jente igjen. Full av glede og forventning. Jeg elsker alle tradisjonene og alt som følger med, og ser absolutt ingen grunn til å fjerne noe. I barndommens hjem ble det pyntet og malt egg til påske, og den tradisjonen har jeg holdt i hevd med egne barn. Vi koser oss sånn med det!

 

Påskefest, og gjerne mer enn en, står selvfølgelig også på programmet. I går hadde vi venner langveisfra på besøk. Da måtte selvfølgelig god mat og drikke på bordet. Med voksne og barn i alle aldre var vi 15 stykker, så da måtte stuen ominnredes til spisestue for å få plass til alle. Det er gøy å bruke kreativiteten for å løse slike oppgaver, når resultatet blir så fint.

Nå tror jeg kanskje vi bare lar stuen stå slik. Så kan vi ta i mot flere venner til flere venner til glade påskemåltider. Ha en riktig fin påske alle sammen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *