Frodig nostalgi


mote, moteoverførti, personlig styling, personligstil, stil / tirsdag, august 6th, 2019

Vi hadde bestemt oss for Les Fuschias i lang tid i forveien, tok den 2-timers kjøreturen dit, svingte inn på den steinbelagte oppkjørselen, og så bare sto den der, denne skjønnheten. Ikke bare er veteranbilen under aldeles vakker, den ser jo ut til å høre til der! Den dypgrønne fargen og de rause, svungne formene er som skapt for stedet, og legger et ekstra lag av nostalgi, til et sted som allerede puster historie fra alle kriker og kroker.

Litt av et syn – selv for én som stort sett aldri bryr seg om biler

Antrekket jeg hadde valgt for dagen var også pussig på lag med resten, og dermed måtte det bli en  impromptu fotoseanse av det hele. Antrekket er satt sammen av flere rimelige skatter og har fått følge av en nydelig clutchveske, i skinn fra MOO.

Topp fra H&M, bukse, øredobber og belte fra Zara og veske fra MOO
Vesken fra MOO kan brukes som clutch, lommebok eller oppbevaring av de viktigste verdisakene, som pass og billetter. Du bestemmer
Denne konstruksjonen er så full av personlighet og stil at man saktens må dra på litt selv.
Ah, den som eide en slik! Farvel vakre, men korte bekjentskap!

Skulle du plutselig befinne deg i Saint Vaast la Hougue en gang, må du passe på å sette av tid til et besøk hos Les Fuschias. Hvem vet hvilken overraskelse som venter på nettopp deg?

[inneholder sponset innhold]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *