Gamle klær, nye antrekk


hverdagsantrekk, mote, moteoverførti, personligstil, stil, vinter / lørdag, februar 17th, 2018

Hvem i Norge kan si at de ikke har nok klær. Ikke mange! De aller fleste av oss har mer enn nok. Allikevel går vi lei. Ønsker oss nytt og slutter å bruke ting. Denne syklusen kan være en del av et sunt ønske om å presentere seg som sin beste mest nåtidige selv, men er vel oftest knyttet til at gamle vaner kommer i veien, og litt mangel på kreativitet.

Selv kan jeg ikke påberope meg en smal og liten garderobe. Men de som har vært hjemme og besøkt meg blir stadig overrasket over at den ikke er større. Det har alt å gjøre med hvordan jeg bruker plaggene mine. Jeg bruker mye kreativitet på å sette sammen antrekk på nye måter. Om jeg kommer frem til en ny vri, blir hvert enkelt plagg nytt for meg. Dette antrekket er et eksempel på det

Genseren fra Alexander McQueen, som er mange år gammel, er like fin. Men jeg synes jeg har fått brukt den for lite. I dag fant jeg en ny måte å bruke den på: Sammen med de vide buksene min fra H&M Collection og beltet fra Maje fikk jeg et nytt antrekk jeg kommer til å bruke mye.

Når du ønsker deg nye antrekk av dine gamle klær er tilbehør avgjørende. Jeg har mye tilbehør… Øredobbene jeg har på meg her ble kjøpt på Accessories for omtrent ingenting.

Synes du å sette sammen ting på nytt er vanskelig? Eller sliter du med  shopping eller din generelle stil? Da kan jeg hjelpe deg! Under fanen «Personlig styling» finner du en oversikt over hva jeg kan tilby deg – til hvilke priser. Håper jeg hører fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *