Gammelt blir nytt


design, DIY, FASHION, mote, moteoverførti, omsøm, personligstil, stil, vinter / onsdag, januar 17th, 2018

Når du får samme glade tilbakemedling fra helt forskjellige kunder og gang på gang blir stoppet på gaten av folk som vil gi deg komplimenter, så vet du at du har skapt noe spesielt. Det skjer ikke så ofte som man vil som designer, men det skjedde med denne kåpen.

Derfor var det med sjokk og vantro jeg oppdaget at min egen kåpe var blitt møllspist etter en overvintring på loftet. Den hadde store hull etter angrepet og kunne ganske enkelt ikke brukes. Den har derfor hengt forvist i flere år, i påvente av at jeg skulle bestemme meg for dens videre skjebne.

I går var dagen kommet: Jeg måtte sy om kåpen! Jeg klippet av en stor del av skjørtet for å lage en kort jakke med hoftevipp i stedet. Jeg lagde belegg, etter alle kunstens regler, og jobbet slik jeg ofte ikke orker: nøye og målbevisst.

Jeg kjenner nemlig meg selv. Det er ingen vits i å sy noe til meg selv om jeg ikke er ytterst nøyaktig. Da blir jeg ikke fornøyd og bruker dermed heller ikke plagget. Men nå ER jeg fornøyd! Jakken skal heretter brukes titt og ofte. Hurra for omsøm!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *