Godt Nytt År


fashionoverforty, fest, festantrekk, jul, mote, moteoverførti, party, personligstil, stil, vinter / søndag, desember 30th, 2018
Glam, glitter, glamour – og en lang aftenkjole. Hallo Nyttårsaften!

Kjære følgere!

Tusen takk for året som har gått! Det har vært et år av den krevende sorten, men akkurat her inne – på bloggen min – har ting vært usedvanlig hyggelig! Det er ganske snart 500 av dere som ønsker å lese om moteverdenen min, og det er stort for meg.

Enda mye større er det å ha blitt nominert i Motekategorien til Vixen infuencer awards. «Det hadde jeg aldri trodd» er gjerne slike fraser man rister av seg, litt sånn i tide og utide, men for meg er det helt sånn. Det hadde jeg aldri trodd!

TAKK for at dere heier meg frem! Det gjør meg inderlig glad! (Og skulle du nå ønske å stemme er linken her )

Men man trenger altså ingen nominasjon av noe slag for å glede seg over en kommende nyttårsfeiring! Jeg håper du skal feire skikkelig i kveld! Selv skal jeg være vertinne i mitt eget selskap, og det gleder jeg meg ordentlig til! Kalkunen er nå i ovnen, kaken er klar og bordet skal straks pyntes.

Glamour med en dose humor I
Glamour med en dose humor II
Glamour med en dose humor III

Denne kjolen som er kjøpt hos Manillusion for flere år siden, er akkurat like fin fremdeles. Man kan jo ikke trekke i slike kjoler i utrengsmål, men til nyttår er den perfekt.

Jeg synes også at discokulene er det perfekte tilbehør til en slik fest. Dessuten gjør de rosene et lite hakk mindre høytidelige. Jeg lot en flaske crémant få lufte seg for bildene i går, men i kveld lar vi så champagnekorkene sprette.

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *