Heia norsk mote!


design, Kolleksjoner, mote, personligstil, stil, vår / torsdag, april 26th, 2018

Det begynner å bli lenge siden jeg var elev på ESMOD Oslo. Siden min tid har skolen uteksaminert en lang rekke klesdesignere til bransjen i Norge og internasjonalt. Jeg kjenner noen av dem og følger dem med ekstra interesse siden vi har samme bakgrunn. Én av disse er Karina Kjenner Titze, som står bak merket Undorn. Karina har drevet merket sitt i mange år og selger til et ti-talls butikker i Norge, og den senere tid også Italia. I går presenterte hun sin sommerkolleksjon til et knippe inviterte

Hun presenterte en bred kolleksjon med fokus på glade farger og kjoler, samt en smalere haute-couture kolleksjon ment for bruder og helt spesielle anledninger

Karina selv vartet opp med gavekort og overraskelser og sørget for at alle koste seg stort

Og jommen ble det tid for en liten ESMOD rejunion også. Skolens grunlegger, Nils Christian Ihlen-Hansen er flink til å følge opp sine tidligere elever og var en av gjestene jeg fikk slå av en prat med. Dorte Hansen, bak firmaet DH Patterns and fit, dukket også opp, så da var vi totalt 3 tidligere elever  av Nils Christian, fra forskjellige kull, samlet på ett brett. Det måtte dokumenteres!

Selv hadde jeg kledd meg for anledningen i et litt-over-gjennomsnittet-fargerikt antrekk. Lite visste jeg at jeg skulle passe såpass inn i Karinas univers. Det er kanskje ikke for ingenting at vi har samme bakgrunn?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *