Juleshopping – til deg selv


mote, moteoverførti, party, personligstil, runway, stil / fredag, desember 15th, 2017

Det skjer hvert år. Jeg går for å handle gaver, og ender opp med å finne noe (eller mye) til meg selv, som jeg simpelthen ikke klarer å motstå. Noe av det ender opp på ønskelisten min (som hovedsaklig blir vist til mannen min), men noe ender opp med å bli med meg hjem. Denne gangen var det disse buksene jeg ikke kunne motstå.

Mønsteret passer både til jul og vår, i tillegg til å matche en hel del i skapet mitt, så jeg vet jeg kommer til å bruke dem mye. De er laget i bomull, så det gjør dem til et ok valg, om man bryr seg om naturen. Jeg prøvde en søt topp som hadde samme mønster, men ettersom den var laget i polyester lot jeg den henge.

Jeg har lovet meg selv at jeg skal avstå fra polyester så mye som mulig. Om jeg kjøper det er det fordi jeg vet at jeg sjeldent eller aldri kommer til å vaske det (bare rense det i stedet). Her har jeg på meg en smokingjakke i polyester-krepp, i eget design. Dessverre ville ikke arbeidsgiveren min på det tidspunktet la meg produsere den i ull, så derfor er den i polyester. Siden jeg aldri vasker den (produkter med fór skal aldri det), så fungerer den bra sammen med mine egne regler.

For øyeblikket koser jeg meg med å gjøre om hjemmet vårt til jul. Jeg litt halvgal i denne sammenheng og mer er mer et helt klart min filosofi. Store gran-kranser og disko kuler. Bare nevn det, og jeg har det. Men den peneste «tingen» av dem alle vil alltid være vår kjære katt. Vi elsker henne og hun passer alle dekorasjoner perfekt!

Buksene er fra H&M siste kolleksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *