Kjærlighet i vintermørket


fest, festantrekk, moteoverførti, personligstil, vinter / onsdag, februar 13th, 2019

Det er mange hverdager i et liv. Det gjelder derfor å bli venn med dem, finne rytmen i det hverdagslige og gleden i de små ting. Når det er sagt, så ser jeg ingen motsetning mellom en slik overbevisning og det å omfavne øyeblikkene for litt ekstra kos. Valentines dag er en slik mulighet. Midt i vintermørke har det kommet inn dag hvor man kan tillate seg litt ekstra, om ikke annet for å feire kjærligheten.

 

Kos eller kommers

Vi som er vokst opp på 70-80 tallet, med nødtrøftig hverdagskost, en halvtime barne-tv, og Halvsju og lørdagsgodt som de største høydepunktene i tilværelsen, kan kanskje denne dagen virke litt fluffy kommersiell og utenlandsk. Og om man vil holde fast i det gamle, kan det godt sees slik. Jeg er ikke tilhenger av det gamle. Jeg liker progression og utvikling. I hvert fall om det betyr litt ekstra glede. Javisst tjener kommersielle krefter på at vi kjøper mer sjokolade og blomster nettopp den dagen, men blomster og sjokolade har vel aldri skadet noen?

At man kan falle for fristelsen – eller verre – føle seg presset til å trekke det lenger enn det, synes jeg imidlertid ikke er greit. Vi har nok dager i året hvor man kan gi sine kjære ordentlige gaver. For meg betyr det at jeg ikke forventer slikt annet enn til bursdag og jul. Men, en rød kjole, blomster, vin eller sjokolade – eller kombinasjonen av det hele – dét takker jeg mer enn gjerne ja til.

Bildet er lånt fra @hotelbristol i Oslo

PS – Tusen takk mine skjønne venner Elena (@elenaangelina) og Agneta (@englefro) for lån av henholdsvis kjole og sko

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *