Kjole- og festkavalkade


fest, festantrekk, mote, moteoverførti, party, personligstil, sommer, sommer, stil / søndag, juni 10th, 2018

Driver jeg egentlig og nærer et slags brude-kompleks? Er litt usikker nå, når jeg ser igjennom den siste dagers fest-bilder. De er en kavalkade av kjoler i hvitt….

Forklaringen er imidlertid mer tilforlatelig: Det er ganske enkelt slik at det er lite jeg synes roper sommer mer enn hvite kjoler. De jeg velger er i tillegg enten i bomull, viscose eller silke og det er de aller beste fibrene å ikle seg når gradene stiger.

Vi har vært i langt over middels mange sommerfester den siste tiden – såpass at jeg syntes jeg måtte passe inn to av dem i én post for å ikke trøtte dere, mine kjære lesere.

Her er Irene, min nyeste venninne, på vår improviserte takterrasse-middag. Kler hun ikke seg selv og sommerkvelden aldeles perfekt!

Sommermaten måtte jo også tilpasses sommerkvelden. Man vil ikke spise for tungt da, ei heller bruke for lang tid på kjøkkenet, så da passet en quiche og en fruktig salat perfekt.

Vi var ikke langt unna perfekt på siste fest heller. Denne gangen fikk vi låne vår datters bestevenninne, datter til Irene, til en hagefest i Solvang kolonihage.

Her nøyet jeg meg ikke med én hvit kjole, jeg trakk like gjerne i to. Dere er enige i at Broderie Anglais stemmer I slike omgivelser, sant? Den smale kjolen er mitt design og den ytterste fra Zara.

Det grenser nesten til drøyt at man blir invitert til å nyte champagne, østers og caviar i slike omgivelser. Men må man så må man …..

Når jeg skriver dette, faller regnet omsider ute. Oslo trenger det nå. Og hvem vet, kanskje er sommeren vår over for denne gang. For min del skal fortsettelsen bli usedvanlig kald og våt for at jeg skal finne grunn til å klage. De siste ukene har vært helt fantastiske. De bør vi kunne leve lenge på!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *