Kjøp vårfølelsen lokalt!


hverdagsantrekk, mote, moteoverførti, personligstil, stil, vår / lørdag, april 21st, 2018

Det skjer hvert eneste år: jeg kommer et visst stykke inn i våren, så bare MÅ jeg har noen nye vårklær. Ikke bare flommer alle butikker over med lekre nyheter, det er noe med selve våren som gjør at ønske om fornying til slutt blir prekært. Naturen og byen rundt oss skifter ham, og det er vel det vi mennesker også ønsker oss. Med noe nytt å kle seg i, føler man seg fornyet og kanskje til og med litt gladere i oss selv.

Det er godt nytt for lokale krefter, som driver butikkene rundt der du bor. De lever av vårt ønske om å fornye oss. Med dem får vi et lokalt næringsliv og en levende by med mangfold og atmosfære. Om vi ikke bruker noen av pengene våre på dem så kan vi heller ikke regne med at de vil eksistere i fremtiden. Så om du -som meg – ønsker deg en liten fornying fra tid til annen så er oppfordringen min klar: shop lokalt!

Selv fant jeg denne herlige kjolen hos Manillusion i Markveien. De har spesialisert seg på kjoler spesielt (i alt fra små til virkelig større størrelser) og feminine plagg generelt. For ikke å fristes over evne må jeg titt og ofte se bort. Øredobbene fra Miss Mathiessen, som er et norsk smykkemerke, fant jeg hos den eneste rene klesbutikken på Torshov, nemlig Mary Indiana. Her finner du alt fra gode merker du elsker fra før, til sjeldne skatter de er helt alene om å ta inn. Begge stedene er vel verdt et besøk.

Forøvrig var det definitivt riktig dag å lufte et nytt antrekk. Solen varmet Oslos gater og sørget for liv og latter fra hvert gatehjørne. Om man ikke kan kle seg i kjole en slik dag, så vet jeg jommen ikke når man kan…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *