Make-up for dovendyr


make-up, personlig styling, personligstil, stil / torsdag, mai 30th, 2019

[ANNONSE]

Ferdig til å møte dagen, med alle de grimaser og emosjoner som måtte følge

Er du av typen som ønsker å se fresh ut før du går ut døra om morgenen, men egentlig ikke orker eller har tid til å dille for mye? Da passer denne guiden for deg! Jeg tilhører nemlig samme gruppe, og har derfor perfeksjonert noen enkle steg som gir meg et våkent utrykk som verken krever for mye tid, eller – aller viktigst – ikke gir meg et oversminket utseende.

Mine make-up essentials. Primer og liner kan droppes, men resten er mitt arsenal hver eneste dag.

Beauty blender har vært på markedet, med sine make-up svamper, i lang tid. Så det var ikke annet enn å forvente at de ville utvide produktlinjen til å også inneholde foundations m.m. Jeg satt modell under lanseringen deres i våres, og ble helt frelst! Produktene er enkle å bruke, dekker godt, men lar samtidig din egen hud skinne igjennom. Jeg synes det siste er spesielt viktig når man begynner å bli eldre.

Foundation til hver dag, primer til fest
  1. Jeg bruker én til to trykk med foundation på ren, fuktet hud. Jeg fordeler dette godt i hele ansiktet, med en gjennomfuktet blender. Om jeg vil føle meg ekstra fin bruker jeg primeren, (se bildet over) under først, men det er ikke nødvendig til hverdags.
  2. Jeg bruker så samme blenderen, trykker den ned i krem-rougen og fordeler den med lette trykk mot kinnben, og fordeler den forsiktig opp mot tinning
  3. Dernest fyller jeg inn bryn,  med brun skygge og bryn-pensel (se bildet under). Trenden for øyeblikket er mørke, tykke bryn, men jeg er forsiktig med å ikke fylle inn verken for mye eller for mørkt. Det er feil i forhold til mine egne farger – og kan godt være det for deg òg.
  4. Jeg dekker så panne, øyne, og T-sone med et lett slør pudder, for å «fryse» make-upen til ansiktet
  5. For at øyenskyggen skal sitte på øynene mine, og ikke ende under dem etter noen timer…, har jeg det siste året begynt å bruke øyenskygge-primer fra Urban Decay. Det er verdt de ekstra 30 sek. Make-up’en sitter resten av dagen på den måten (som føyer seg godt inn i poenget fra tittelen)
  6. Dernest maler jeg forsiktig på pudder-skygge på øynene: mørkest i ytre øyekrok og lysest innerst. Jeg bruker sirkelbevegelser med kosten og passer på å få myke overganger
  7. Siste hånd på verket er en tynn strek flytende liner (med dårlig tid dropper jeg det) og flere lag mascara. Avhengig av dagsform legger jeg et lag med leppestift til slutt.
Liquid liner fra Korres. Denne kan du droppe på ekstra hektiske morgener, men gir ellers en fin balanse til øyenskyggen.
Ingen dag uten mascara. Korres gir fin lengde, fylde og vipp
Øyenskygger fra Urban Decay, Naked Pallett 2, løst pudder fra Chanel, øyenbrynsskygge fra Mac, rouge fra TonyMoly, og liner samt mascara fra Korres
Leppestift fra L’Oreal i fargen 345 gir en naturlig, lett rødmende tone, med perlemorskinn
Voilà! Hverdagsfin på 10 min!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *