Men julen var ikke død!


fest, festantrekk, jul, mote, moteoverførti, party, personligstil, stil, vinter / søndag, februar 11th, 2018

Hvor mye gøy tillater du deg? Skal hverdag og fest være som forventet, eller tør du hente frem rampeungen i deg og vandre litt bortenfor den oppgåtte sti, nå og da? Selv er vi så heldige at vi har festglade venner som verken tar seg selv eller sine venner så høytidelig. Temafester er ikke uvanlig, og da er det bare å dra på, for her holder man ikke igjen!

Denne gangen var vi invitert til et par som tilbragte julen under palmesus, og dermed nok ikke syntes de helt hadde fått nytt julen riktig så bra som de burde. Så da den ene av dem hadde bursdag, inviterte de like godt til å feire julen på nytt. Her skulle det spises ribbe og deles ut julegaver, med den lille haken at antrekket skulle være bad-taste jul! For én som ikke akkurat har samlet på crazy julegensere, og heller ikke er spesielt god på å spare på ting jeg synes er stygt, så var jo den en liten utfordring. Men å pynte seg litt som julen, med store mengder sølv, glitter og lys, iblandet oversized rødt måtte vel passere? Så da var det bare å finne frem julepynten på nytt, gå på salg å kjøpe sølvbukse og la det stå til


Selv øyelokkene fikk et strøk av sølvglitter, og sølvskoene følge av strass-pynt.

Vertene hadde pyntet hele leiligheten til jul, freidig tilpasset bad-taste temaet, og både de og øvrige gjester hadde gått til oppgaven med å ikle seg bad-taste jul på beste måte.


Her burde jeg hatt langt flere bilder, for her var det mye å ta av! Men jeg blir alltid litt usikker av å stikke et kamera opp i nesen på folk jeg ikke kjenner så godt…

Gøy var det uansett!

Og dermed avslutter jeg med min dårlig skjulte oppfordring: Våg å dra på litt! Det være seg i hverdagen eller fest. Det er mye trygt og godt i det samme vante, men du verden så morsomt det er å gjøre noe helt annet av og til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *