Min jul


jul, mote, moteoverførti, party, personligstil, stil / tirsdag, desember 26th, 2017

Så er den her endelig, julen! Åh hvordan jeg elsker den! Dekoreringen, måltidene, å kle seg opp, festene, famile og venner! Jeg tror ikke jeg føler meg mere velsignet enn når det er jul. Denne tiden er slik et viktig øyeblikk for å stoppe opp og minne seg selv på alt som er godt i ens liv.

Av alle mine velsignelser, teller jeg barna mine, mannen min og alle mine venner som de største skattene. Og det faktum at vi er i stand til å lage den julen vi ønsker oss og håper på. Det tar jeg ikke for gitt!

Selvfølgelig er det å pynte treet – og seg selv – også temmelig viktige brikker i spillet som gjør julen til det den er.

Personlig ville jeg ikke hatt mye imot å bo på et engelsk gods rundt juletider. Å dekorere med slike omgivelser hadde vært en sann fornøyelse, akkurat slik jeg hadde ønsket de.

Men jeg går til oppgaven med å dekorere leiligheten vår med stor entusiasme også. Jeg legger til noe nytt hvert år, så innen jeg er ca seksti regner jeg med at huset vårt vil slå ut i den type juleblomstring jeg ser for mitt indre øye…

Det kan tenkes at jeg deler nyttårsbord-dekoreringen min med dere. I mellomtiden må dette holde. På julaften hadde jeg det for travelt med å nyte familiene min og (servere) vårt julemåltid.

Det er bare andre juledag i dag. I min verden varer julen helt til 1. januar, så det er fremdeles en hel masse å se frem til. Om det ikke er slik for deg, så håper jeg inderlig at du nøt feiringen din.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *