OM

Fineforforty

Jeg er ikke en typisk jeansogtskjorte-jente. Jeg eier ett par jeans og har antagelig to T-skjorter, til sammen. Det er fordi målet mitt med å kle meg aldri har vært det praktiske. Jeg elsker kunsten å kle meg, og da kommer stil før komfort. En dag jeg føler meg trøtt og sliten, kan tjene som eksempel: Da er det viktigere enn noen gang å finne noe fint å ta på seg. For om man våkner opp og føler seg dratt og sliten så hjelper det ikke akkurat med bemerkninger à la «går det bra»? Et kompliment på en slik dag er så mye bedre, er det ikke? Man kan selvfølgelig argumentere for at komfort er en verdi i seg selv, men å vise seg fra sin beste side gir da litt mer glitter til dagen?

Fineforforty er ment til å inspirere kvinner til å se forbi sine egne, påtvungne regler om å kle seg, og utvikle seg til mere selvsikre kvinner. Å se ut som nabodama er ikke mitt mål, og jeg mener at det ikke burde være ditt heller. Tro på din egen skjønnhet, vær sjef i ditt eget liv – og bruk en hver anledning som en god anledning til å kle deg opp!

Bakgrunn

Jeg fikk mitt design og konstruktør-diplom fra den renommerte, franske skolen ESMOD, i 1995. I løpet av studietiden ble jeg bla. nominert til Årets Unge Designer. Siden den gang har jeg arbeidet i forskjellige kreative yrker, og prøver alltid å bringe med meg min positive energi og smak til hvert prosjekt jeg har vært med på.

Min spesialkompetanse er klesdesign, men jeg har også dyp kunnskap om grafisk design, ettersom jeg jobbet 7 år for det verdensomspennende firmaet, Razorfish.

Jeg har hatt en rekke jobber som designansvarlig, men å lede eget firma, HILD RIEF (som også var mitt navn på den tiden), har antagelig vært den erfaringen som til dags dato satte dypest spor og gav meg min brede kunnskap om mote og moteindustrien

Jeg finner stor glede i alt som er vakkert og det å skape, enten det er grafisk design, klesdesign, logo-design eller interiør styling. Jeg hjelper også mer enn gjerne kvinner med styling og make-over og oppmuntrer dem til å finne glede i å kle seg.