PERSONLIG STYLING

Sliter du med å finne din stil? Synes du shopping er slitsomt og vanskelig? Er klesskapet ditt uinspirerende og uoversiktlig, eller trenger du en make-over? Jeg kan hjelpe deg! Under finner du en veiledende prisliste for de forskjellige konsultasjonene jeg tilbyr. Jeg lover deg noen gode timer sammen med meg, hvor du står i fokus.  Sammen finner vi frem til løsninger du ikke har sett selv. Jeg gleder meg til å treffe deg!

Personlig shopping
Etter en grundig samtale med deg om hva det er du ønsker deg, en analyse av dine farger og kroppsfasong, samt en gjennomgang av din garderobe, vil jeg shoppe ett til tre antrekk for deg. Disse vil være basert på ditt budsjett. Vi møtes hjemme hos deg hvor du kan prøve klærne i ro og mak. Om noe ikke passer returnerer jeg dem for deg.

2 dagers jobb ex. innkjøp: 6.500 kr inkl moms

 

Garderobegjennomgang
Etter en analyse av dine farger og kroppsfasong vil jeg koordinere klesskapet ditt slik at det fremstår innbydende, praktisk og rett for deg. Noe vil antagelig gå til resirkulering, og noen plagg vil komme på en ønskeliste, som følge av denne prosessen.

1 dags jobb: 3.500 inkl moms

 

Make-over
Etter en grundig samtale med deg om hva det er du ønsker deg, en analyse av dine farger og kroppsfasong, vil resultatet være følgende. Du vil få rådgiving til hvilke farger du bør bruke, hvordan du skal legge make-up til ditt ansikt, en justering av din frisyre, samt et dokument med veiledning og huskeliste for hvilke plagg du bør se etter når du shopper. Om du synes det er i orden så avslutter vi med en photosession som jeg bruker til å skrive om deg på bloggen min.

1,5 dags jobb: 5.000 kr inkl. moms