Postkort fra Reims


festantrekk, mote, moteoverførti, pattern, personligstil, sommer, stil / onsdag, juli 25th, 2018

Champagne! Navnet forbindes i det store og hele med en viss boblende drikke, men rommer så mye mer enn det berømte fludiumet. Det er også en region i Frankrike og fødestedet til min mann. Av siste grunn har jeg vært der flere ganger de siste årene. Ikke uventet har jeg besøkt flere champagnehus og smakt drikken i rikelige mengder… Men den rommer også katedralen i regionshovedstaden Reims. Den er virkelig verdt et besøk.

 

Katedralen inneholder blant annet et kapell til ære for Jeanne d’Arc og vakre glassmalerier av Marc Chagall.

Selv var jeg kledd til sommerfest med min franske svigerfamilie. Sommerkjolen fra i fjor fungerer selvfølgelig like bra i år. Ettersom jeg i stor grad unngår å kjøpe produkter som har for høy trendfaktor, er slikt enkelt å oppnå. Om du leser mine råd i artikkelen om salg fra tidigere i juli -her- vil du finne gode tips om hva du skal se etter på salg.

Forøvrig ønsker jeg deg en fortsatt riktig god ferie!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *