Smart salgsshopping


design, FW18, høst, hverdagsantrekk, mote, moteoverførti, personligstil, stil, vinter / mandag, januar 7th, 2019

Man har ikke mer enn pakket bort det siste gavepapiret og fordøyet siste bit av konfekten, før Manon igjen slår på gongongen og salget er i gang. By-bildet endres fra intimt og koselig til grelt og neon-farget, og alt som er av butikker kappes om de beste tilbudene, for å få oppmerksomhet. Jeg trives ikke med dette scenariet. Det er som om pengemakten står der med en ropert og skriker meg i øret. Og det står selvfølgelig heller ikke på salgstips. De er også over alt.

Til tross for overstående innvendinger er det allikevel et ubestridelig faktum at ønsket om å fornye seg selv er en livsbejaende drift. Når vi skaper oss selv på nytt, igjennom nye klær, hårfrisyre eller farger, ser man seg selv med nye øyne, og slikt blir man gjerne litt mer raus av. Det har aldri skadet noen.

Jeg gir deg derfor mine beste salgs-tips, med det håp at du finner noe du kan glede deg over lenge. Så da får det heller gå at januar-salget kan virke øredøvende på noen.

Vinterhvitt

Det er ganske vanlig å trekkes mot svart nå, midtvinters. Det er i orden fra tid til annen, men på sikt er det lite annet som trekker humøret mer ned enn nettopp svart. Hvitt er langt mer utfordrende på vinteren, ikke minst fordi det mildelst talt flekker enklere, men det er til gjengjeld så mye bedre for humøret! Sett sammen antrekk med forskjellige teksturer og i forskjellige hvite nyanser og se hvor fin du blir!

Zara Skinnstøvletter, kr 899, og slacks, kr 599.

H&M slikeskjorte, kr 599, Skinnjakke, kr 2.499.

Second Day ullkåpe, kr. 2250. Meg selv I secondhand kåpen, skoene fra Zara, og kjole fra H&M

Rosa

Rosa har nå blitt en mote-stayer nesten helt i sin egen liga. Den har vært over alt ganske lenge, og ser ikke ut til å gå noen vei neste tiden heller. Synes du den er mer sommer enn vinter? For jentete? Ikke gjør det. I likhet med hvitt er den en real vitamininnsprøytning som kan brukes på veldig mange forskjellige måter. Om du er redd for å bli for søt, velg en kraftig variant, eller mix en pastell-utgave med andre sterke farger og råere tilbehør. Rosa kan tippe over i ryggløst sukkerspinn, så styr unna for jentesøt make-up, perler og glitter. Tenk Paris-street heller en amerikans-husfrue…

Zara drakt, totalt kr 468, Second Female, kr 495

Sandro bukse, kr 1.550, Kjole, Day Birger & Mikkelsen, kr 1.235

Kjole, Stine Goya, kr 2.235. Meg med drakten fra Zara, sko fra Sofie Schoor og briller fra Mokki

Mønster

En hver garderobe trenger en dose mønster. Finner du produkter i favorittfargene dine kan du utvide garderoben din betraktelig, med bare med ett nytt produkt, så her er det mye å vinne.

River Island kjole, kr 474, Sandro topp, kr 1.755

H&M silkekjole, kr 1.299, Whistles silkekjole, kr 1.054

Zara skinnsko, 499, Mads Nørgaard kjole kr 1.155

Kjole, Calvin Klein, kr 1.485. Meg i kjole fra Moon, sko fra Zara og flere år gamle bukser.

Og du? Det er en mildest talt forstyrrende mengde syntet materialer der ute. Skrekk og gru! Jeg har (nesten) utelukkende valgt vekk syntet-materialer. Om du noensinne skal handle bærekraftig, så burde det vel være nettopp på salg?

Alle produktene er finnet hos produsentenes egne nettsider, eller på Zalando.no. Godt jakt alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *