Sommerlykke


fest, festantrekk, mote, moteoverførti, party, personligstil, sommer / søndag, mai 27th, 2018

Kan man pakke inn en sommerferie i løpet av én enkelt helg? Nei, selvfølgelig kan man ikke det, men man kan saktens prøve! Denne helgen var forsøket verdt. Når temperaturen stiger mot 30 grader så gjør det noe med oss. Initiativ og spontanitet stiger og alt blir lettere å få i gang. Vi har spist middag i venners parklignende bakgård, svømt i nabolagets ny-rensede svømmebasseng, vært på stranden og ikke minst på takterrasse-fest. Det er en rimelig grei score for én enkelt helg, om du spør meg.

Til terrasse-festen var det endelig tid for å finne frem min egenendesignede rosa kreasjon. Om jeg skal være ærlig, er jeg veldig fornøyd med den. Kjolen er ganske mye, med mitt eget blomster-mønster, rysjer og sløyfer. Men til skikkelig sommerfester er det vel lov å være litt mye?

Festen ble, ikke overraskende, helt nydelig! Guri, vertinnen strålte om kapp med solen, gjestene og blomstene på terrassen, mens boblende vin matched gjestenes humør.

Med disse bildene er det egentlig overflødig med større utbroderinger av lykke. Miniferien ble en realitet. Jeg kunne ikke ønsket meg noe mer!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *