Tenk som en kvinne, kle deg som du vil!


mote, moteoverførti, personligstil, stil, vår / onsdag, mai 16th, 2018

Hvor går grensene for hva du kan tillate deg å kle deg i ettersom alderen stiger? Mitt svar er enkelt og greit: ingen steder! Du kan ha på deg alt fra shorts til miniskjørt, så lenge du synes at dette reflekterer hvem du er og hvordan du vil bli oppfattet(Hmmm … heri ligger jo den største utfordringen). Merk allikevel dette: Vær påpasselig med kvaliteten du velger, spesielt når lengden på plaggene dine krymper, eller blir trangere. Der unge jenter kan komme unna med polyester og lingnende billige materialer, fordi huden deres nærmest gløder av seg selv, reflekterer de dårligere på oss med høyere alder.

Selv har jeg bestemt meg for å droppe syntet-materialer så langt jeg klarer. For det første ødelegger de miljøet vårt – og det er en god nok grunn i seg selv – men i tillegg til å være ubehagelige, er de også temmelig ukledelige. Med naturmaterialer er det ikke slik. De har et annet type overflate og er i særdeleshet mer behagelig å ha på seg.

Antrekket her er satt sammen av en topp i viscose, og skjørt i bomulls-Broderie Anglaise. Skjørtet er lånt av datteren min, som har kjøpt det på et bruktmarked for omtrent ingenting. Jeg lurte et øyeblikk på om jeg kunne ta på meg noe slikt, men siden ermene er lange og toppen generelt sett ganske dekkende, synes jeg at det ble en grei balanse til slutt. Det er nemlig balansen som avgjør om du ser ut som du forsøker å være en du ikke lenger er…. Har du på deg noe riktig jentete, så bør derfor det øvrige tones litt ned.

Forøvrig bød Grünerløkka-tilværelsen vår på det beste av seg selv i går. Temperaturen var som en middelhavsdrøm og de pyntede restaurantene ved Ryes plass var en Cannes-promenade verdig. Slike kvelder er det ikke mange av i Norge, så de må nytes. Jeg tok mannen min i hånden og slentret det lille stykket ned til én av dem.

Jeg håper kvelden din var like fin! Om ikke tror jeg du får en ny sjanse i dag. Grip den!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *