Vårvakker & påskepen


fest, festantrekk, hverdagsantrekk, mote, moteoverførti, personligstil, stil, vår / fredag, april 5th, 2019

Jeg kan sjeldent huske en så sen påske som den vi venter på i år. Fortauene er vasket, små-skoene er hentet frem og våren er for alvor i gang. Nå mangler vi bare rolig ferie-puls, deilige spaserturer langs sjøen, avkjølt vin i solveggen, og én og annen vårkjole. Spasertur, høytidsfester og vin-nipping får dere ordne selv, men jeg byr gjerne på litt inspirasjon til påske-antrekkene (er du én av dem som allikevel trekker mot snøen, får du ha meg unnskyldt)

Påskekjolen

  • Second Female, kr 1.695

Jeg kan røpe at jeg falt så inderlig for én av disse kjolene, at den måtte bli med meg hjem. Følg med her, eller på Instagram, så får du se hvilken jeg plukket.

Vår-dressen

Et av de beste kjøpene jeg har gjort denne sesongen, er dressen jeg har på meg her. Den er fra Zara og går til alt i garderoben min. I slideren finner du to andre varianter. Ikke minst er de aktuelle for deg som kler kaldere farger bedre. Som jeg har fremhevet før: en dress er en virkelig god investering til garderoben. Den kan brukes i forskjellige varianter sammen, mens buksen og jakken kan benyttes hver for seg, i utallige variasjoner. Finn en i en farge som kler deg og jeg garanterer at du vil glede deg over din nye investering.

Da er det ikke annet igjen å gjøre enn å starte nedtellingen til ferien.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *