Vixen for voksne


fest, festantrekk, mote, moteoverførti, party, personligstil, stil, vinter / lørdag, januar 19th, 2019

Store prestasjoner?

Bloggernes – eller influensere som vi skal kalle oss nå – svar på Amanda eller Spellemann har akkurat gått av stabelen. Christiana teater var for kvelden forvandlet til en glamorøs, blits-regnende attraksjon, med boblende drikke, feststemte kjendiser og sponsorer med generøse mengder godbiter å tilby. (Se bilder fra arrangementet her) Jeg koste meg, selv om jeg må innrømme at jeg også kjente på en viss distanse til det hele. Der skuespillere hylles for sin innsats på film, og Spellemann priser musikernes siste prestasjoner, feirer Vixen influensernes evne til å «by på oss selv». Jeg vet mange av oss bedriver verdiskapning også, men det er jommen ikke helt enkel å få øye på alltid.

Tettheten av vakre, unge mennesker med tettsittende paljetter og skarpe antrekk er sjeldent større enn akkurat denne kvelden. Dessverre er det like tett av karakterer som ikke er det minste interessert i det som blir presentert, men kun er der for å fronte seg selv. Det gode gamle utrykket fesjå dukker ikke helt overraskende opp i hodet… Det er ikke til å komme fra, at en som kaller seg voksenblogger blir litt fortumlet av en så åpenbar demonstrasjon av ego.

voksenbloggere i Vixen-land

Moteinspirator i sitt rette element

Når alle disse forbeholdene behørig er gjort rede for, må jeg tilbake til at jeg har kost meg med det hele. Dere er vel ikke ukjent med at jeg elsker å sette sammen antrekk, og ikke akkurat går av veien for litt glamour? Jeg håper ikke jeg en dag blir så blasert at det å dra på med en prinsesse-kjole, med glitrende tilbehør er noe jeg synes jeg må heve meg over (som enkelte fremtredende vinnere ikke gikk av veien for). Det å være mote-inspirator kommer fra hjertet, så dette krevde ingen form for forstillelse.

Secondhand kjole og belte fra UFF.
Øredobber fra Cecilie Mellis siste kolleksjon og veske fra det italienske motehuset Loren’s.
Med knall blått og gult stemte det best med nude farge på negler og sko.

Vixen og Specavers warm-up middag

[sponset innhold]

Kvelden før kvelden inviterte Vixen og Specsavers til warm-up middag. Pga timingen, var det morsomt å sette sammen et antrekk som stod i kontrast til det ultra-feminine til kvelden etter. Jeg liker dårlig tanken på å bli satt i bås, men synes derimot det er gøy å spille på forskjellige innfallsvinkler. Resultatet ble denne jumpsuiten fra Jean Paul Gaultier, fra 80-tallet.

De skarpeste skuldrene og det smaleste livet, på denne originale, 80-talls buksedressen fra Jean-Paul Gaultier.
Vintage Jean-Paul Gaultier jumpsuit, Chloé veske og Cecilie Melli ørdeobber
Øredobber fra Cecilie Mellis siste kolleksjon

Ling Ling på Aker Brygge ser ut til å være det foretrukne stedet å invitere til i mote-sammenheng. Det er ikke vanskelig å leve med. Vi fikk servert flere av deres signatur-retter og oppvartet av et oppmerksomt personale. Sammensetningen av gjestene bidro også til at kvelden ble en suksess: her var det en spennende miks av bloggere, TV-personligheter, journalister og Specsavers egne ansatte.

Én av signatur-rettene: fargerike dim-sums
Kveldens siste drink: espresso-martini

Jeg vandret mett og tilfreds inn i januar-natten, med en enkel konklusjon: Det gjelder å ta vare på øyeblikkene. Påfølgende kveld var i det store og hele forbehold en generasjon jeg stor sett bare observerer fra sidelinjen. Er de i øyeblikkene tro? Eller ser de verden kun igjennom sine egne selfier?Med den funderingen, blir konklusjonen at voksenblogging er et ganske ok sted å være.

Jeg kvitterer helt til slutt med to bilder fra et lite vintereventyr. God søndag!

Har man først funnet en kjole som best asossieres med Frost-Elsa, må man bare følge opp og ta et bilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *